Pinball FX3 – Megérkeztek a Williams asztalok
dreampage 2018. Oct. 10.

A világ legjobb flipperjátéka most még jobb lett, köszönhetően egy nagyon fontos, új licensznek. A legendás Williams asztalok első hulláma megérkezett a Pinball FX3-ba, három fizetős és egy ingyenes darabbal.

Aki nem ismerné, az amerikai illetőségű Williams Electronics Games, Inc. évtizedek óta gyárt legendás flippergépeket, valószínűleg sokan, gyerekként találkoztunk némelyikkel a játéktermekben. A magyar Zen Studios már régóta szerette volna megszerezni a Williams flipperasztalok jogait, ami a közelmúltban végre sikerült, úgyhogy a számtalan filmes (leginkább Star Wars és Marvel) tematikájú DLC mellé most megérkezett az eddigi egyik legizgalmasabb bővítmény a Pinball FX3-hoz.

A Williams Pinball: Volume 1 névre hallgató DLC összesen négy asztalt tartalmaz:

  • Fish Tales (ingyenes)
  • The Getaway: High Speed II
  • Junk Yard
  • Medieval Madness

Az asztalok a valódi gépek pontos másai, de a fejlesztők felújított grafikát is készítettek mindhez, animált 3D-s karakterekkel és modern effektekkel, a két mód között pedig szabadon lehet váltani.

A csomag 3,500 forintért kapható a Pinball FX3-hoz, Xbox Play Anywhere ez is, tehát elég egyszer megvenni, és mind az Xbox One, mind a Windows 10 verzióban játszható lesz. A jövőben további Williams asztalokra számíthatunk, hogy melyekre, arról egyelőre nincs információ.