Pixel Art játékok vására
dreampage 2018. Oct. 03.

A legújabb Xbox Live akció középpontjában az ID@Xbox program retró látványvilágú darabjai állnak. Nem minden csúnya, ami pixeles, ahogy ezek a játékok is példázzák, ráadásul olcsóbban kaphatók egész héten.

A Microsoft időről időre szereti kiemelni a független fejlesztésű játékok legérdekesebb képviselőit. Nincs ez másként ezen a héten sem, hiszen a legújabb Xbox Live akció éppen ezekről szól. A 8- és 16-bites korszakot idéző „pixel art” játékok esetenként kimondottan jó szórakozást, és tökéletesre csiszolt játékmenetet nyújtanak, ahogy azt például a Dead Cells, a Moonlighter vagy a Stardew Valley is remekül példázza. Jó néhány olyan platformer vagy RPG akad közöttük, amiket érdemes kipróbálni.

Ez most ráadásul egyszerűbb és olcsóbb, mint általában: egész héten tart a Pixel Art Vásár, aminek keretében ezek a retró kinézetű, de cseppet sem elavult játékmenetű független produkciók kaphatók olcsóbban. A lista böngészhető itt, vagy az xbox.com vonatkozó oldalán.

Xbox Live Pixel Art Perfection Vásár

Az akciókat mindenki igénybe veheti, nincs szükség Xbox Live Gold előfizetésre. Az ajánlatok jövő hét keddig, vagyis október 9. délelőttig tartanak. Jó böngészést és jó játékot mindenkinek!