Próbaverziót kapott a Destiny 2
dreampage 2017. Nov. 29.

Az Activision és a Bungie mindent megtesz, hogy minél többen próbálják ki a Destiny 2-t. A lövöldözős játék most ingyenes próbaverziót kapott, amivel a kampányba és a multiplayerbe is belekóstolhatunk.

Nem mondhatni teljesen simának a Destiny 2 pályafutása. A kezdeti lelkesedés után a játékosok száma érezhetően visszaesett, majd nemrég egy kisebb XP botrányba is keveredtek a fejlesztők, miután kiderült, hogy a játék mesterségesen korlátozza a megszerezhető tapasztalati pontok mennyiségét (ezt a funkciót azóta már kikapcsolták). Talán ez is ösztönözte a fejlesztőket arra, hogy ingyenes próbaverziót tegyenek elérhetővé a játékból, így mindenki tét nélkül belekóstolhat a nagyszabású FPS örömeibe.

Fontos megjegyezni, hogy ez nem demó: a teljes játékot letölthetjük, és a kampány első küldetését, illetve a multiplayert is játszhatjuk, egészen a 7. szintig fejlődhetünk benne. Amit az ingyenes verzióban elérünk, az megmarad, beleértve az előrehaladást és az achievementeket, így aki később úgy dönt, megveszi a teljes játékot, az ott folytathatja, ahol abbahagyta.

A Destiny 2 ingyenes próba tegnap este vált elérhetővé Xbox One-on, és az alapjáték adatlapjáról tölthető le (konzolon a Free Trial gombra kell kattintani). További érdekesség, hogy december elején Xbox One X támogatást is kap a játék, vagyis hamarosan 4K-ban is játszható lesz.