QuakeCon Xbox Live akciók
dreampage 2018. Aug. 09.

Ma kezdődik az id Software hagyományos, éves rendezvénye, a QuakeCon, ennek alkalmából pedig ezen a héten számos Bethesda játék kapható olcsóbban Xbox One-ra és Xbox 360-ra. Érdemes lecsapni néhány klasszikusra.

Izgalmasnak ígérkezik a 2018-as QuakeCon rendezvény. Most először (egész pontosan holnap) láthatjuk mozgásban a két évvel ezelőtti Doom folytatását, a Doom Eternalt, de ha minden igaz, új videókat kapunk a Fallout 76-ból, a Rage 2-ből, és a The Elder Scrolls Online új kiegészítőiből is. Aki nem tud várni a Bethesda játékaira, az most leárazott címekkel csillapíthatja az éhségét, Xbox Live-on ugyanis a QuakeCon alkalmából kiadói akció van, ami szinte az összes nagy játékot érinti. Ha valaki eddig kihagyta ezeket a klasszikus, főként single-player kalandokat, annak most itt a remek lehetőség bepótolni őket. A teljes listát lásd alább.

Xbox One:


Xbox 360:

Ahogy az lenni szokott, ezekhez az akciókhoz nincs szükség Xbox Live Gold tagságra, mindenki igénybe veheti őket. A QuakeCon 2018 akció jövő hét kedd, augusztus 14. délig tart.