Rainbow Six Siege ingyenes hétvége
dreampage 2017. Aug. 24.

A Ubisoft multiplayer lövöldözős játéka továbbra is nagyon népszerű. Az Xbox Live Gold tagok ismét beleugorhatnak, és ingyen kipróbálhatják a Rainbow Six csatáit. Újra ingyenes hétvége a kommandósoknál.

Második évében jár a legutóbbi Rainbow Six játék – a Siege-dzsel pedig többen játszanak, mint valaha. Új pályák, operátorok és sok egyéb extra érkezett már az alapjátékhoz, amit ezen a hétvégén minden Xbox Live Gold előfizető ingyen kipróbálhat. Kezdetét vette a legújabb Free Play Days.

A hétvége során mindenki kipróbálhatja a teljes alapjátékot, az összes pályát, operátort és játékmódot. Szerezhető benne achievement, virtuális pénz, és minden, ami ilyenkor megszokott. Később, ha valaki úgy dönt, megveszi a játékot, minden előrehaladását viheti magával. Érdemes is elgondolkodni a vásárláson, mert a Rainbow Six Siege most kedvezményesen kapható.

Az ingyenes hétvége időszaka, magyar idő szerint:

2017. augusztus 24. (csütörtök) 18:01 – 2017. augusztus 28. (hétfő) 8:59

Hogyan lehet letölteni az ingyenes verziót?

Xbox One konzolon keresd meg a Store-ban a Rainbow Six Siege alapjátékot, majd az adatlapján nyomj az „Install” gombra. Alternatív megoldásként nézz be a My Games & Apps menübe, és ha korábban még sosem töltötted le, a játék ott lesz a „Ready to Install” szekcióban.

Az ingyenes hétvége tehát már kezdetét vette, és egészen hétfő reggelig korlátlanul játszhatunk vele. Érdemes mihamarabb nekifogni a letöltésnek, mert a játék több, mint 36 GB méretű, ami nem kicsi. Mindenkinek jó játékot hozzá!