Razer Wolverine V2 bejelentés
dreampage 2020. Nov. 23.

A videojátékosok által jól ismert Razer bejelentette, hogy új változatban teszi elérhetővé a profi Wolverine kontrollert, kifejezetten Xbox Series X|S konzolokhoz tervezve. Az új vezetékes irányító kényelmes és minőségi élményt ígér.

A Razer a múlt hét végén bejelentette az Xbox Series X|S-hez tervezett Wolverine V2 kontrollert. A Razer Mecha-Tactile technológiájú gombokkal és Mecha-Tactile D-Paddal rendelkező Wolverine V2 „kiváló ergonómiát és fejlett testreszabási lehetőségeket kínál a megnövelt játékbeli pontosság és irányíthatóság érdekében”.

A cég továbbfejlesztette a népszerű Wolverine ergonómiáját, hogy egész napos játék esetén is természetes és kényelmes fogást biztosítson, csúszásmentes gumírozott burkolattal. A már említett Mecha-Tactile rendszerű gombok 3 millió lenyomásos élettartammal rendelkeznek, mindössze 0.65 mm-es működtetési távolsággal, ami 35%-os javulás az első verzióhoz képest. A kontroller tervezői ráadásul minden gombot külön finomhangoltak, hogy a lenyomási pontok tökéletesen illeszkedjenek a lehető legtöbb játékos ujjaihoz és kéztartásához.

Ezen felül a Wolverine V2 két programozható gombot is kapott. A két extra gomb funkcióit a gyártó saját, Razer Controller Setup For Xbox alkalmazásában állíthatjuk be, ez az app PC-re és Xbox konzolokra (Xbox One és Series X|S) is letölthető. Az alkalmazásban egyébként több már paraméter, így az elülső gombok funkciója is testre szabható. Az Elite kontrollerekhez hasonlóan a Wolverine V2 ravaszai is rögzíthetőek, így például lövöldözős játékokban gyorsabban használhatók. Természetesen, mint minden „Designed for Xbox” kiegészítő, úgy ez is kompatibilis az összes Xbox modellel.

Aki még több részletre kíváncsi, az a gyártó weboldalán tájékozódhat. A Wolverine V2 egy nagyon profi kontrollernek tűnik, európai ára 120 Euró (kb. 43.000 Ft), és már elérhető, remélhetőleg hamarosan a hazai boltokban is.