Resident Evil 3 trailer és előrendelés
dreampage 2020. Jan. 16.

A napokban új videó érkezett a Resident Evil 3 remake-hez, ami alapján egy újabb látványos felújításnak örülhetünk. A játék már előrendelhető digitálisan az Áruházból, és ajándék is jár mellé.

A Resident Evil 3: Nemesis eredetileg 1999-ben jelent meg, és a mai napig a sorozat rajongóinak egyik kedvenc epizódja. Nem csoda, hogy a Capcom a második rész felújításának sikerét követően azonnal hozzálátott a harmadik újraalkotásának is. A minden tekintetben új Resident Evil 3 nagyon látványos játék lesz, és idén tavasszal játszhatunk vele.

A történet főszereplője Jill Valentine, aki az egyik utolsó túlélő Raccoon City-ben az Umbrella Corporation szörnyű tevékenysége nyomán. Mivel látta az igazságot, a társaság Jill után küldi a legveszélyesebb fegyverét, a szupermutánst, Nemesis-t. A remake a második részhez hasonlóan működik: az eredeti helyszíneket és cselekményt teljesen új kameranézetből, modern grafikával élhetjük újra, vadonatúj átvezetőkkel, és sok más extrával. A remake az egyjátékos kampány mellett tartalmazza a Resident Evil Resistance játékot is, ami egy vadonatúj 1v4 multiplayer program. Ebben négy túlélő próbál kiszabadulni egy ötödik játékos, a Mastermind kelepcéjéből, aki szörnyeket és csapdákat állíthat a többiek elé.

A Resident Evil 3 már előrendelhető Xbox One-ra az Áruházból (link az írás alján), az előrendelők a játék mellé megkapják a Classic Costume Pack-et is. Ebben Jill eredeti öltözéke és Carlos klasszikus hajviselete kapott helyet. A napokban a legújabb trailer is megérkezett.

2020. április 3-án érkezik a Capcom régi-új horrorjátéka Xbox One-ra, teljes körű Xbox One X támogatással (4K felbontás, magasabb képfrissítés, HDR). A játék 19,490 forintért rendelhető elő, és nagyjából 43 GB tárhelyet igényel.