Rockstar Games és Square-Enix Kiadói Akciók
dreampage 2019. Sep. 17.

Ezen a héten nem szenvedünk hiányt a különböző akciókban – Xbox Live-on rögtön két nagy kiadó is vásárt tart, méghozzá sok nagy, és viszonylag friss játékkal. A Rockstar Games és a japán Square-Enix címei is bekerültek a kalapba.

Beütött az ősz, amit a lassan hűlő időjárás mellett a fokozódó játékmegjelenések is kiválóan érzékeltetnek. A sok újdonság mellett érdemes a kissé régebbi játékokra is figyelmet fordítani, főleg akkor, amikor olcsóbbak. Most épp ez történik – két nagy kiadó, a Rockstar Games és a Square-Enix is erre a hétre időzítette a vásárt, úgyhogy a leghíresebb címeik most olcsóbban kaphatók Xbox One-ra.

A Rockstarnál természetesen a Red Dead Redemption 2 és a Grand Theft Auto V viszi a prímet, de ezeken kívül az L.A. Noire is olcsóbb, Xbox 360-on pedig a GTA IV és San Andreas, a Bully, az első Red Dead Redemption (Xbox One X támogatással!) és a Max Payne 3 is beszerezhető.

Ami a Square-Enixet illeti, a japán kiadó ezúttal bőséges kínálattal állt ki. Akciós csaknem az összes Final Fantasy epizód, köztük a felújított klasszikus részek, a Kingdom Hearts III fél áron van, de olyan címek is bekerültek természetesen, mint a Tomb Raider, Life is Strange, Forgotton Anne, Just Cause, Deus Ex vagy éppen a Romancing Saga 2. Lehet válogatni, van miből.

A két akció az alábbi képekre kattintva érhető el.

Mindkét vásárra érvényesek a szokásos dolgok: nincs szükség Xbox Live Gold tagságra, az ajánlatokat mindenki igénybe veheti, és mindkettő ugyanaddig, szeptember 24-ig, vagyis jövő hét keddig érvényes. Régi klasszikusoktól a generáció legjobb akciójátékaiig és japán szerepjátékokig, most be lehet pótolni, ami eddig kimaradt.