Rovarirtás felsőfokon
dreampage 2016. Oct. 19.

Csak a döglött rovar a jó rovar? Ha így gondolod, akkor megvan a következő kedvenc játékod. A The Bug Butcher ugyanis nem szól másról, mint gonosz bogarak vég nélküli megsemmisítéséről.

Az Awfully Nice Studios játéka a távoli jövőben játszódik, amikor is egy kutatóállomáson elszabadul a pokol, azt ugyanis bogarak lepik el. De nem ám akármilyen jöttment ízeltlábúak, hanem éhes, gyilkos, gonosz földönkívüli lények, akik semmi mást nem akarnak, mint borsot törni az állomást vezető tudós orra alá – ja, és megenni őt. De itt jövünk a képbe mi, spéci felszerelésünkkel, hogy rendet tegyünk, leginkább a rovarok szitává lövésével.

A The Bug Butcher egy vertikális lövöldözős játék, ami leginkább a klasszikus Super Pang játékmenetére emlékeztet – a fejünk felett pattogó ellenséget kell szétlőni, lehetőleg minél magasabb pontszámot elérve. A hangulatot a rajzfilmszerű grafika és a remek animációk fokozzák, nem beszélve egy jó adag humorról. A játék PC-n már jó ideje elérhető, mától viszont az Xbox One tulajok is belekóstolhatnak a rovarirtás örömeibe.

Ha érdekel a játék, az már tölthető az Áruházból, mindössze 1,990 forintért. Egyedül vagy ketten is játszható (online mód sajnos nincs benne), letöltési mérete pedig csak 1 GB. Sok jó bogár kis helyen is elfér!