Scorpio támogatást kaphat a Final Fantasy XV
dreampage 2017. Feb. 13.

Nem ér véget az utazás Noctis és barátai számára, sőt, bizonyos értelemben még csak most kezdődött. Ingyenes és fizetős kiegészítők, év végén pedig Project Scorpio támogatás érkezhet a Final Fantasy XV-höz.

Hajime Tabata, a Final Fantasy XV rendezője nemrég beszélt a játék jelenlegi állapotáról és jövőjéről. A Square-Enix szerepjátéka nagyon sikeres, gyakorlatilag első nap visszahozta a fejlesztési költségeket, részben ennek is köszönhető, hogy a csapat 70%-a továbbra is ezen a játékon dolgozik. A következő hónapokban több kisebb-nagyobb kiegészítőre is számíthatunk, érkezik többek között egy Booster csomag, illetve két új kampány küldetés, a Gladiolus és a Prompto (Noctis összes barátja kap egy-egy saját epizódot).

Tabata arról is beszélt, hogy jelenleg az év végén érkező új konzol, a Project Scorpio támogatásán is gondolkodnak, és azt vizsgálják, hogyan lehetne még jobb a játék az új gépen (ez egyébként valószínűleg 4K felbontást és/vagy magasabb képfrissítést jelent). Nemcsak ők, de más fejlesztők is arra várnak egyébként, hogy a Microsoft végre bemutassa a gépet, és mindenki nyíltan beszélhessen róla, mit terveznek rá.

A Final Fantasy XV tavaszi újdonságairól egy látványos trailert is kaptunk, lesz benne újdonság bőven.

Akit érdekel a játék, megveheti az Xbox Áruházból (majdnem 54 GB), úgy tűnik, érdemes rá beruházni, mert hosszú távú támogatást élvez majd a kiadó részéről.

[forrás: Dualshockers]