Sea of Thieves – Shrouded Spoils
dreampage 2018. Nov. 29.

Megérkezett a Rare online kalózkalandjának legújabb ingyenes frissítése. A Shrouded Spoils ködöt borít a tengerekre, és veszélyes ellenfeleket csal elő a víz alól, de más újdonságokkal is szolgál. Izgalmasabb lett a Tolvajok Tengere.

A brit Rare csapata továbbra is folyamatosan dolgozik azon, hogy a játékosok visszajelzései alapján változatosabbá és mélyebbé tegye a Sea of Thieves élményt. Most megérkezett a következő nagy kiegészítő, a Shrouded Spoils (magyarul talán Rejtélyes Zsákmányoknak lehetne nevezni), ami több ponton is változtat a nyílt világú tengeri kalandjátékon.

Új kincsek és kihívások mellett régebbi harcok és találkozások is megújultak, úgyhogy mindenki szerezhet új élményeket a játékban. A frissítés tartalma, dióhéjban:

  • Köd. A tengerre időnként fenyegető, sűrű köd ereszkedik, ami elrejti szem elől a lehetséges fenyegetéseket, és mellesleg elég ijesztően is fest.
  • Új Merchant Alliance tárgyak. A kereskedők céhe robbanékony hordókat, ősi csontládákat és víz alatti hableány-gyémántokat is kérhet, amiket a világban kell összeszednünk.
  • Több Csontváz Erőd. Hat új erőd nyílt meg a térképen, amiket a csapatok bevehetnek.
  • Új Csontváz hajók. Hajóra szálltak az ellenfelek, és időnként a tengereket járják. Megjelent a játékban egy új típus, illetve egy új Skirmish, a „Battle of the Devil’s Roar”.
  • Kraken és Megalodon. Sűrűbben támad a tengerek réme, a Kraken, akit ezentúl még nehezebb lesz legyőzni, de még jobb jutalmakat ad. Új cápafajok is megjelentek, a hatalmas Megalodont sem egyszerű kilőni, de megéri, mert nagyon jó tárgyakat dob.
  • Új kozmetikai elemek. Hajónkat most már egészen részletesen átalakíthatjuk. Az ágyúk, a kormánykerék és más tárgyak is feldíszíthetők, ideiglenesen elérhető a „Wailing Barnacle” készlet is.
  • Új Pirate Legend Commendation-ök Athena Level 1-10-ig.

A Sea of Thieves – Shrouded Spoils frissítés mindenki számára teljesen ingyenes Xbox One-on és Windows 10-en, a Game Pass játékosok számára is. Csak le kell tölteni az automatikus frissítést (ami valószínűleg már mindenkinek elérhető), és kész. Jó kalózkodást a ködben is!