Sea of Thieves alfa trailer
dreampage 2017. Jan. 12.

A Rare útjára engedte a Sea of Thieves technikai alfáját, amelyet néhány szerencsés játékos már tesztel. Hogy mi szerepel benne, és hogyan zajlik egy kooperatív küldetés, azt megtudhatjuk a fejlesztők videó naplójából.

Lassan, de biztosan halad a Sea of Thieves fejlesztése – valamikor idén mindenki vitorlát bonthat, és kihajózhat a Tolvajok Tengerére kincseket keresni. Jelenleg viszont még nagyon korai fázisban tart a játék, amit jól mutat, hogy a tavalyi év végén indult a „technikai alfa”, amely az alapok tesztelésére biztosít lehetőséget.

A játékban egyedül, vagy másokkal összeállva hajózhatunk, illetve a számtalan sziget némelyikén kutathatunk kincsek, elveszett roncsok, elátkozott csontvázak és más rejtélyek után. Azok a játékosok, akik hozzáférést kaptak az alfa verzióhoz, kipróbálhatják a kooperatív kincsvadászat, a hajózás, a tájékozódás alapjait, sőt a túlvilágot is megtapasztalhatják – na persze csak virtuálisan.

Ezzel kapcsolatban pedig egy új videó naplót is kaptunk, amiben a fejlesztők a kooperatív játékról beszélnek.

Pontos megjelenési dátumunk még nincs, legkorábban nyáron kóstolhatunk bele a tengeri harcok és rejtelmes szigetek online világába. Aki még több videót szeretne nézni a játékból, annak irány a Rare YouTube csatornája.