Sea of Thieves béta hamarosan
dreampage 2018. Jan. 10.

Pontosan két hét múlva, január 24-én indul a Sea of Thieves zárt bétája, amiben a korai insiderek és az előrendelők vehetnek részt. Az ötnapos bétaidőszak szabadon streamelhető is.

A többéves alfa állapot után végre szintet lép a Microsoft és a Rare kalózos online játéka, a Sea of Thieves. Az idei tavasz egyik leginkább várt Xbox exkluzívja január végén zárt bétaverziót kap. Ez még nem a teljes játék: a Rare szándékosan csak egy kis szeletet mutat meg a világból, hogy maradjon meglepetés a végleges megjelenésre is.

A Sea of Thieves béta időpontja, magyar idő szerint:

2018. január 24. (szerda) 13:00 – 2018. január 29. (hétfő) 9:00

Kik vehetnek részt a zárt bétában?

  • Azok, akik 2017. december 1. előtt beléptek a Sea of Thieves Insider programba.
  • Azok, akik előrendelik a játékot Xbox One-ra vagy Windows 10-re (link az írás alján).

Előrendelni azért is előnyös, mert a béta hozzáférés mellett a teljes játék mellé jár még a Black Dog Pack, ami exkluzív ruházatot és tárgyakat jelent reménybeli kalózunk számára.

Jó hír, hogy az alfa változattal ellentétben a zárt bétára már semmilyen korlátozás és titoktartás nem vonatkozik. A játékot szabadon lehet élőben streamelni, kommentálni, képeket és videókat készíteni belőle. A legjobb anyagokat a Rare a saját közösségi média oldalain is megosztja majd.

Ezzel pedig végre célegyenesbe fordul a játék maratoni hosszúságú fejlesztése. Pontos megjelenési dátumunk is van – a Sea of Thieves március 20-án jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re, teljes Xbox Play Anywhere és cross-play támogatással. Xbox One X-en 4K/60 fps-ben lesz élvezhető a kalózos online kaland.