Sea of Thieves minden Xbox One X mellé
dreampage 2018. Mar. 19.

Promóciós akció a Microsoftnál: limitált ideig minden megvásárolt Xbox One X konzol mellé ajándék Sea of Thieves játék jár, az akcióban résztvevő üzletekben.

Most már tényleg itt a Sea of Thieves megjelenése – március 20-án, azaz holnap reggel beindulnak a szerverek, és kezdetét veszi az Xbox exkluzív tengeri kaland. A Rare új játéka Xbox One X támogatást is kapott, ezen a konzolon natív 4K felbontásban, magasabb részletességgel lesz élvezhető a kalózvilág. Talán ezért is él néhány napig az az akció, aminek keretében minden eladott Xbox One X mellé ajándék Sea of Thieves letöltőkódot kapnak a vásárlók.

Az akció Magyarországon is elérhető, és március 24-ig tart. Ebben az időszakban mindenki, aki a lent megnevezett boltokban vesz X-et, kap mellé egy kódot is, amivel letölthető a Sea of Thieves. Persze annak sem kell megijednie, aki nem él a lehetőséggel, mert például már van konzolja. A játék holnaptól az Xbox Game Pass-ban is elérhető lesz, vagyis aki rendelkezik ilyen tagsággal, az automatikusan letöltheti a játékot, és kedvére hajókázhat (mivel teljesen multiplayer, ezért a játékhoz Xbox Live Gold előfizetés is szükséges).

A március 24-ig tartó akcióban szereplő boltok:

  • Konzolok Szervize
  • Konzolvilág
  • Videojátékbolt.hu

A holnapi megjelenés remélhetőleg zökkenőmentesen zajlik majd – a Rare az elmúlt hetekben számos terheléses tesztet hajtott végre annak érdekében, hogy a szerverek bírják majd a kifutó kalózhajókkal járó forgalmat. Az viszont biztos, hogy a tengerek nagyon durván benépesülnek március 20-tól, miután a Microsoft valóban mindent megtett a játék népszerűsítéséért.

Jó szelet, és szép időjárást mindenkinek!