Sea of Thieves nyílt béta hétvége
dreampage 2018. Mar. 09.

A Rare bejelentette, hogy ezen a hétvégén mindenki kipróbálhatja a Sea of Thieves-t – Final Beta néven indul az online játék utolsó próbaköre pénteken.

Az utolsó csiszolásokat végzi a Rare a régóta készülő, és március 20-án végre tényleg megjelenő kalózos online játék, a Sea of Thieves rendszerein. A játék hosszú ideig volt technikai alfa állapotban, a közelmúltban pedig több zárt bétán és terhelési próbán átesett. Most utoljára, a Final Beta nevű hétvégén mindenki számára megnyílik a próba lehetősége, hogy egy nagy teszt után, a hónap végén teljes valójában megjelenhessen a játék.

Ezt a bétát tehát mindenki letöltheti és kipróbálhatja, aki rendelkezik Xbox Live Gold előfizetéssel. Más regisztráció vagy meghívó nem szükséges hozzá. Azok számára is érdekes lehet, a nyílt béta, akik korábban már próbálták a játékot, ebben ugyanis eltérő tartalom lesz – könnyen lehet tehát, hogy találni majd benne új helyszíneket és rejtélyeket.

A Gold Hoarders frakció mellett az utolsó bétában a Merchant Alliance (a kereskedők) frakciójától is fel lehet venni küldetéseket, és ha szerencsénk van, egy csontváz erőddel is összefuthatunk, ami nagy kockázatot, de nagy jutalmat is rejt. Szintén újdonság az Xbox One X támogatás – a legerősebb konzolon már 4K-ban lesz élvezhető a játék.

A Sea of Thieves Final Beta időtartama, magyar idő szerint:

2018. március 9. (péntek) 11:00 – 2018. március 11. (vasárnap) 11:00

Péntek délelőttől vasárnap délelőttig lehet tehát szabadon hajózni a Tolvajok Tengerén, hogy aztán a brit fejlesztők felkészüljenek a végleges megjelenésre március 20-án. A bétára nem vonatkozik semmilyen korlátozás, szabadon lehet streamelni, képeket és videókat rögzíteni és megosztani belőle. A Sea of Thieves lesz az első olyan Microsoft játék, ami megjelenése napján rögtön elérhető lesz az Xbox Game Pass-ban is, így aki ezzel rendelkezik, azonnal letöltheti majd a kész játékot.

A Sea of Thieves Final Beta az alábbi oldalról tölthető le Xbox One-ra. A Closed Beta elnevezés ne tévesszen meg senkit, ez az aktuális, nyílt béta verzióra frissült. További segítség a Sea of Thieves weboldalon olvasható. Mindenkinek nagyon jó kalózkodást erre a hétvégére!