Skyforge: Overgrowth
dreampage 2018. Apr. 13.

Megérkezett a My.com MMORPG-jének legújabb frissítése, amiben egy új karakter osztály, új kihívások, helyszínek, és több más kisebb-nagyobb módosítás kapott helyet.

Tavaly november óta virágzik a Skyforge világa Xbox One-on, amely most látványos frissítést kapott. Megérkezett az Overgrowth kiegészítő, amelyben egy vadonatúj kaszt szerepel: a Grovewalker. Ha valaha kíváncsiak lennénk rá, milyen érzés Grootként harcolni a Galaxis Őrzőiben, akkor most megtudhatjuk. Az új kaszt ugyanis közvetlenül a természetből nyeri az erejét, fás testükkel és gyökereikkel ezek a szereplők hatalmas pusztítást képesek végezni. Harc közben elejtett magvaikból húsevő növények fejlődnek, amik kivégzik az ellenfeleket, de akár élő pajzsot is növeszthetünk.

Az új karakter nem az egyetlen érdekesség ebben a frissítésben. A játékba bekerült egy új Kihívás (Challenge) rendszer. Különleges eredményeinket a játék rögzíti, és egy ranglistán mérhetjük össze magunkat barátainkkal vagy csapattársainkkal.

Ha pedig mindez túl könnyű lenne valaki számára, akkor jó hír, hogy új nehézségi szintek is kerültek a játékba. Ezek a Nightmare módok minden korábbinál nagyobb kihívás elé állítja a kalandorokat, úgyhogy lehet készülni az eddigi legnagyobb pantheon csatákra.

A Skyforge teljesen ingyenes MMORPG (számos mikrotranzakciós lehetőséggel, persze), úgyhogy minden Xbox Live Gold előfizető szabadon kipróbálhatja magát Aelion sci-fi/fantasy világában. Az Overgrowth frissítés teljes változáslistája hibajavításokkal és egyéb módosításokkal elolvasható a játék hivatalos honlapján. Mindenkinek jó kalandozást!