Skyrim ingyenes hétvége
dreampage 2017. Sep. 07.

Xbox Live Gold előfizetők ezen a hétvégén ingyen letölthetik, és korlátlanul játszhatják a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition játékot Xbox One-on, miután újabb akciós hétvége vette kezdetét. Ha eddig kimaradt a játék, most érdemes bepótolni.

Tavaly ősszel jelent meg Xbox One-ra az örökzöld Skyrim felújított kiadása. A Bethesda több, mint 200 díjat nyert monumentális szerepjátékának speciális változata elsősorban szebb grafikát, jobb textúrákat, látványosabb effekteket, másrészt mod támogatást is kínál. A felhasználók által létrehozott különféle módosító csomagokkal tovább fokozható az élmény. Szebb karakter modellek, hajak, új tárgyak, fegyverek, páncélok, különleges grafikák, időjárás, jobb növényzet, soha nem látott küldetések és helyszínek – az Xbox One változathoz szinte bármi letölthető.

Akinek eddig kimaradt a játék, az most kipróbálhatja, ezekben a napokban ugyanis Xbox Live Gold tagsággal teljesen ingyen letölthető, és az akció végéig korlátlanul játszható. Az ügymenet a szokásos: minden elért eredmény, megnyitott achievement megmarad, így ha később véglegesen is megvesszük, onnan folytathatjuk a kalandot, ahol abbamaradt.

További ösztönzés lehet, hogy a Skyrim Special Edition most fél áron kapható. 8,995 forintért vásárolható meg véglegesen ezekben a napokban. Az ingyenes hétvége (vagy nevezzük inkább ingyenes napoknak) jövő hét keddig tart. Mindenkinek nagyon jó játékot kívánok hozzá!