Spyro Reignited Trilogy bejelentés
dreampage 2018. Apr. 05.

Crash Bandicoot után egy másik régi platformer hős, Spyro a sárkány is visszatér, felújított trilógia formájában. Az Activision legendás sorozata idén ősszel érkezik meg Xbox One-ra.

Idén 20 éves a Spyro the Dragon, a legendás 3D-s mászkálós játék, úgyhogy valahol törvényszerű volt, hogy ez megtörténjen – na és persze a Crash Bandicoot trilógia őrületes sikere is adhatott egy lökést az Activisionnek, hogy meglépje mindezt. Érkezik a Spyro Reignited Trilogy, a sorozat első három játékának teljesen felújított, gyűjteményes kiadása Xbox One-ra, idén szeptemberben. A csomag már elő is rendelhető az Áruházból.

A teljes egészében megújított trilógia a Skylanders sorozat mögött álló Toys for Bob csapatánál készül, és a következő három játékot tartalmazza:

  • Spyro the Dragon (1998)
  • Spyro 2: Ripto’s Rage! (1999)
  • Spyro: Year of the Dragon (2000)

Mindhárom eredeti játék mögött az Insomniac Games állt, és a minőségükre jellemző, hogy a platformer műfaj rajongói a mai napig a legjobbak között emlegetik ezeket a címeket. Amik hamarosan megújulva térnek vissza, teljesen modern grafikát és effekteket kapnak, ezen felül pedig játékmeneti ráncfelvarrásra is számíthatunk. A felújítást végzők szerint modern kamera irányítást, automatikus mentési rendszert, több gyorsutazási lehetőséget és más „életminőség-javító funkciókat” kapunk az új változatban.

A Spyro Reignited Trilogy szeptember 21-én jelenik meg Xbox One-ra. Aki nem tud várni, az akár már most előrendelheti a csomagot, méghozzá a Crash trilógiával megegyező 11,990 forintos áron.