Starfield kiegészítő nyereményjáték szabályzat
dreampage 2023. Jul. 10.

Xbox nyereményjáték Instagramon és Twitteren.

Játssz velünk, és megnyerheted a kisorsolásra kerülő Starfield Xbox kiegészítők egyikét!

A nyereményjáték menete:

Ahhoz, hogy velünk játssz, és esélyed legyen megnyerni ezt az exkluzív ajándékot, nincs más dolgod, mint lájkolni (kedvelni) a nyereményjátékot bejelentő Instagram vagy Twitter posztunkat, és válaszolni az ott feltett kérdésre! A nyereményjáték az https://www.instagram.com/xboxhu_insta/ és a https://twitter.com/XboxHungary hivatkozáson érhető el a megadott időpontban.

A nyereményjáték 2023. július 13. éjfélig tart.

Sorsolás: 2023. július 14-én.

A nyerteseket (illetve szükség esetén a pótnyerteseket) Instagram illetve Twitter üzenetben fogjuk értesíteni 2023. július 14-én.

A nyeremény leírása:

A kisorsolt ajándék 1 db Starfield Xbox Vezeték Nélküli Kontroller (Twitter), és 1 db Starfield Xbox Vezeték Nélküli Fejhallgató (Instagram).

Összesen két (2 db) nyeremény kerül kisorsolásra. 1 db Instagramon, 1 db Twitteren.

A nyeremény sem részben, sem pedig egészben nem ruházható át vagy cserélhető el, nem váltható készpénzre és bármilyen más kompenzációs formára.

A Szervező és/vagy az adminisztrátorok alkalmazottai, közvetlen családtagjai, illetve a promóció adminisztrációjával szakmailag kapcsolatban álló személyek nem vehetnek részt a promócióban.

A promócióban a 18. életévüket betöltött, érvényes magyarországi lakcímmel rendelkező személyek vehetnek részt.   A nyereményt a nyereményjáték szervezője juttatja el a nyertesnek.

A nyereményjáték szervezője

Játssz velünk, és nyerj!