State of Decay 2 – A túlélők naplói
dreampage 2018. May. 16.

Élőszereplős videókkal csinál hangulatot a Microsoft a hamarosan érkező State of Decay 2-höz. A zombi apokalipszis két túlélőjének videónaplóit nézhetjük végig. Nem túl vidám darabok.

Itt van a sarkon az Xbox exkluzív State of Decay 2 megjelenése, úgyhogy megérkeztek a játékhoz az utolsó kedvcsináló videók is. A Microsoft néhány napja élőszereplős kisfilmeket is kiadott, ezekben túlélők mesélnek mindennapjaikról, és arról, hogyan kell túlélni a túlélhetetlent. Az első videóban egy egykori kosárlabda-edző, a másodikban egy rögtönzött nővér történetét láthatjuk rövid videóüzenetek formájában. Hogyan próbálják meg összetartani a közösséget, hogyan próbálnak beléjük reményt önteni, miután a társadalom összeomlott, és az élőhalottak elárasztották a világot?

Maga a játék is erről szól – vajon képesek vagyunk-e másokkal együttműködni, helyes döntéseket hozni, és túlélni egy olyan világban, ahol ez kilátástalannak tűnik? Az alábbi videók mindenesetre nem sok jóval kecsegtetnek.

A State of Decay 2 május 22-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re (Xbox Play Anywhere), és Xbox Game Pass tagsággal is letölthető lesz. Az Ultimate Edition előrendelői viszont már péntektől elkezdhetnek vele játszani.