Super Lucky’s Tale – Őrző próbatételek
dreampage 2018. May. 02.

Új kiegészítőt kapott a Playful Corp. Xbox exkluzív mászkálós játéka, a Super Lucky’s Tale. A második DLC különleges próbákra és minijátékokra fókuszál, retró hangulatú körítésben.

A remek hangulatú és gyönyörű Super Lucky’s Tale valahogy mindig meglepetésszerűen kap kiegészítőt – a Gilli-sziget esetén sem tudtuk előre, hogy érkezik, egyszer csak ott volt. Ez történt most is, megérkezett a játék második DLC-je, az Őrző próbatételek (Guardian Trials), amelyben Lucky számos kihívás során bizonyíthatja, hogy rátermett védelmezője lehet a Korok Könyvének. Mindezt egy, a 80-as évek hangulatát idéző retró kalandban. További érdekesség, hogy a sikeresen teljesített próbák után Lucky különböző ruhákat és kiegészítőket vehet fel, ami egy új funkció a játékban.

„Líra segítségül hív néhány vehemens jó barátot egyenesen a Korok könyvéből, hogy olyan próbák sorozatát állítsák össze, amelyeket csak egy igazi Őrző teljesíthet. Lucky feladata lesz, a segítséggel, végigugrálni, ásni, gurulni és fejtörni magát ezen a frenetikus retro kiképzőpályán, ami minden neves edzéstervet lepipál keménységben! Az út során találkozol majd eszement alakokkal, a legjobb klasszikus platformer kihívásokkal, felturbózott szörnyekkel, agyzsibbasztó rejtvényekkel, míg végül kiharcolod magadnak a jogot, hogy Lírával a Korok könyvének hivatalos Őrzője lehess.”

Ahogy az alapjáték és az első kiegészítő, úgy ez az új tartalom is elérhető magyar nyelven, így ez egy jó ok lehet újra kalandozni, ugrándozni és ügyeskedni kicsit a Playful Corp. színes világában. A trailer alapján van is tennivaló bőven. Achievement vadászokat az is érdekelheti, hogy ezzel együtt 17 új eredmény is bekerült a játékba, összesen 500 pont értékben.

A Super Lucky’s Tale Őrző próbatételek kiegészítő már kapható, mindössze 1,725 forintért tölthető az Áruházból, természetesen Xbox One-ra és Windows 10-re is.