Super Lucky’s Tale launch trailer
dreampage 2017. Nov. 02.

Nyakunkon az idei év egyik utolsó Xbox exkluzív játékának megjelenése. A fiatalabb generációt becélzó Super Lucky’s Tale a jövő héten érkezik, most pedig megkaptuk belőle az utolsó trailert. A macskák megint rosszban sántikálnak.

Nem is volt olyan rég az E3, ahol bejelentették, hogy a Super Lucky’s Tale Xbox exkluzívként próbálja meghódítani a játékos szíveket – elsősorban a fiatalabbakét. Lucky, a róka már kalandozott egyet Oculus Riften, most pedig itt van az Xbox One-ra készült új epizód, több és változatosabb tartalommal, kontrollerre optimalizált, feszes, pontos irányítással, és gyönyörű 60 fps grafikával. Vagyis még nincs itt, de mindjárt: a játék november 7-én jelenik meg.

Az utolsó kedvcsináló nemcsak a főhősről, hanem a bajkeverőkről is szól. Jinx, a gonosz macska elorozza a Korok Könyvét, hogy általa átalakítsa a világot – de hogy miért és hogyan, azt senki sem tudja. Nem túl épelméjű segítői sem… A Kitty Litter névre keresztelt ügyefogyott macska csapat feladata lenne elkapni Lucky-t, de ez már a trailerben se nagyon sikerül.

A Playful Corp. mászkálós játéka igazán könnyed hangulatot ígér, de könnyű szórakozást azért nem: a fejlesztők szerint lesz benne ügyességi kihívás bőven, valamint tartalom és változatosság is. Az alap pályák önmagukban sem lineárisak, de a gyűjtögetni való érmék, betűk és más extrák mellett bónusz pályák, minijátékok, akadálypályák és halálos „Jinx pályák” is megjelennek a történet során. A játék nem titkoltan a klasszikus 3D-s platformerek hangulatát próbálja visszahozni modern köntösben.

A Super Lucky’s Tale tehát jövő hét kedden, november 7-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re. Xbox Play Anywhere játékként elég csak egyszer megvenni, és mindkét helyen játszhatunk vele, az Xbox One X tulajdonosok pedig 4K/60 fps-sel és HDR-rel élvezhetik a rókakalandot.