Sword Art Online – Betrayal of Comrades
dreampage 2018. Jul. 12.

Megérkezett a Sword Art Online második kiegészítője, ami új karakterekkel, fegyverekkel és más lehetőségekkel bővíti az akció-RPG-t. Most azért is érdemes figyelni a játékra, mert ezen a héten még akciós.

A sok japán franchise közül, amelyek a közelmúltban debütáltak Xbox One-on, talán a Sword Art Online-t kísérte kevesebb figyelem, pedig nem rossz játék. A Dimps és a Bandai Namco közös produkciója egy külső nézetes, lövöldözős szerepjáték a Gun Gale Online világában, ami február óta hódít a Microsoft konzolján. Az első kiegészítő az Ambush of the Imposters volt, most megérkezett a második DLC a Betrayal of Comrades formájában.

Az új kalandban a főszereplők másolatai után nyomozunk, feltűnik ugyanis Kirito és Asuna klónjai, akik káoszt okoznak mindenfelé. Természetesen ki más feladata lenne felgöngyölíteni az ügyet, mint a miénk. Az új kiegészítő ezen kívül is tartalmaz újdonságokat, dióhéjban ezeket:

  • Új küldetések és barlangok
  • Új „Home Expansion” (bázisbővítés) rendszer és ArFA-sys szövegek
  • Két új karakter: Shirley és Clarence
  • Új főellenségek
  • Új tárgyak: fegyverek, ruhák, kiegészítők, frizurák és arcstílusok

A Betrayal of Comrades a Szezonbérlet része, de megvehető külön is, 3,090 forintért.

Azért is aktuális most ettől beszélni, mert bár a fenti tartalom múlt hét óta kapható, a Sword Art Online most, az Anime Hónap keretében akciósan vehető meg Xbox One-ra. Ez az alap- és a Deluxe változatra is vonatkozik, utóbbi a Szezonbérletet is tartalmazza, vagyis minden DLC jár hozzá. Így ha valaki most szeretne becsatlakozni a Sword Art Online világába, a szokottnál olcsóbban teheti meg, egészen jövő hét keddig.