Szuperhősnők és flipper
dreampage 2016. Sep. 29.

Tovább bővül a magyar fejlesztésű Pinball FX2. A világ talán legjobb flipper játékának kínálatába most két új asztal került, amely a Marvel univerzum női hőseit helyezi előtérbe.

Újabb kiegészítő érkezett a magyar Zen Studios elsőszámú játékához. A Marvel’s Women of Power nevű csomag két új asztallal bővíti a már így is gigantikus méretű flippert. Ideje szövetkezni a Fekete Özveggyel és más szuperhősnővel két új képregény-kalandban.

Az A-Force nevű asztal egy eredeti történetet mesél el, amelyben egy Kozmikus Kocka elpusztítása után alternatív idősík jön létre. Ezt a világot pedig a szovjetek uralják. Itt közvetlenül is irányíthatjuk a Fekete Özvegyet és Madame Masque-ot, hogy életben tartsák a Kozmikus Kockát jelképező flipper golyókat. A másik asztal Champions névre hallgat, itt Ms. Marvel és barátai küzdenek meg Bombshellel egy látványos bankrablást követően. A DLC-ben szerephez jutnak még olyan karakterek is, mint Squirrel-Girl és Spider-Gwen.

A hölgyek szuperkalandjait tartalmazó csomag már kapható Xbox One-ra, Xbox 360-ra és Windows 10-re is, a két asztalért 1,390 forintot kell leszurkolni.