THQ Nordic Kiadói Vásár
dreampage 2019. Jan. 09.

Ezen a héten a művészi kalandjátékok mellett a THQ Nordic legnépszerűbb játékai is olcsóbban szerezhetők be Xbox konzolokra. Platformerek, nagyszabású akciójátékok, és bepótlásra mindenképp érdemes kisebb címek kaphatók elég komoly kedvezménnyel.

Reméljük, ez nem csak valami év eleji trend, mert szeretjük az akciókat, amikből ezen a héten rögtön kettőt is kaptunk. A művészi kalandjátékok mellett egy másik leárazás is indult, méghozzá egy hagyományos kiadói vásár. Ezúttal a THQ Nordic játékaiból lehet szemezgetni. Az akcióba bekerült a nemrég megjelent Darksiders III, de olyan címek is, mint a Red Faction, de Blob, MTX vs ATV, Titan Quest, és még sokan mások, ahogy mondani szokták. Némelyik játék esetében brutális, 80%-os az áresés, emeljük is ki gyorsan, hogy a magyar fejlesztésű Sine Mora EX is kegyetlen áron, kevesebb, mint hatszáz forintért letölthető. Nagyon ajánlott darab.

THQ Nordic Kiadói Vásár – Akciós lista

Xbox One:


Xbox 360:

Azt természetesen mondani se kell – de azért a teljesség kedvéért tegyük hozzá –, hogy a fenti ajánlatokhoz sincs szükség Xbox Live Gold tagságra, mindenki igénybe veheti őket. A THQ Nordic akció a másikhoz hasonlóan magyar idő szerint január 15, azaz jövő hét kedd reggelig él. A fenti képre kattintva a vásár xbox.comos oldala jön be dobozképekkel és magyar árakkal.