Tavasszal érkezik a Snowrunner
dreampage 2020. Feb. 19.

Pontos megjelenési dátumot kapott a kiváló off-road játék, a Spintires: MudRunner folytatása. Április végén irány Alaszka és Szibéria, ahol nyílt világú, extrém kihívásokat teljesíthetünk a legkeményebb terepen, elképesztő járművek volánja mögött.

A mai napig páratlan alkotásnak számít a hányattatott sorsú, végül igen népszerűvé vált Spintires konzolos átdolgozása, a MudRunner. Ebben az extrém off-road játékban Oroszország legvadabb, legjárhatatlanabb tájain kell eljutnunk a fakitermelő helyekig, hogy onnan súlyos rönköket szállítsunk az üzemekbe, gyakorlatilag méterről méterre haladva a sárban.

Ez az extrém kaland kap folytatást idén áprilisban, amikor végre megérkezik a Snowrunner, amely minden szempontból nagyobb, összetettebb és csiszoltabb lesz, mint elődje. A feladat most is hasonló: több, mint 40 járművet vezetve kell többféle küldetést teljesíteni a vad terepen, megküzdve az időjárási elemekkel, a sárral, a faggyal és a szédítő magasságokkal, mélységekkel. Ez nem egyszerű autós játék – a Snowrunner alatt élethű fizikai szimuláció dolgozik, ami kiterjed a talaj deformálódására és a víz szimulációjára is, a hullámoktól a folyóvizek sodrásáig. Aki itt boldogulni akar, annak türelemre, helyismeretre és kitartásra is szüksége lesz.

A Snowrunner több újdonságot is bemutat az elődhöz képest. Járműveinket most már szabadon testre szabhatjuk festésekkel és kiegészítőkkel, illetve fejleszthetjük is jobb motor, felfüggesztések, gumiabroncsok és más extrák beszerelésével. A küldetések játszhatók egyedül, vagy akár négyfős online multiplayerben is, egymást segítve, vontatva, vagy a sárból-vízből kihúzva.

A fejlesztők szerint ebben a játékban lesz a legfejlettebb terepfizika, és máshol nem látott, valódi járművek (olyan márkáktól, mint a Ford, Chevrolet vagy Freightliner). Xbox One X támogatást is kapunk, a legerősebb konzolon 4K-ban fut majd a Hójáró.

A Snowrunner 2020. április 28-án jelenik meg Xbox One-ra, és már előrendelhető az Áruházból, ami mellé ajándék is jár az exkluzív Navistar 5000-MV kamion formájában. A Premium Edition ezen kívül a Szezonbérletet is tartalmazza, új festésekkel, járművekkel és pályákkal.

Mindkét változat adatlapja megtalálható az alábbi linken. Ideje bekészíteni a hóláncot.