Tekken 7 ingyenes hétvége
dreampage 2018. Aug. 02.

A Namco 3D-s verekedős játéka ingyen letölthető és játszható ezen a hétvégén Xbox Live Gold tagsággal, és ha valakinek megtetszik, most olcsóbban meg is veheti. Tekken 7 ingyenes hétvége kezdődött Xbox One-on.

A Tekken 6 eseményeit követően a Mishima Zaibatsu és a G Corporation közötti háború a világ elpusztításával fenyeget. A két évtizede tartó csata Heihachi és Kazuya között is a végső leszámolás felé közeledik. Nem szép kilátások, viszont egy remek verekedős játéknak szolgálnak háttérként. Ez a Tekken 7 kiindulópontja, amit ezen a hétvégén minden Gold tag ingyen letölthet, és korlátlanul játszhat az időszak végéig.

A játékban több, mint 30 karakter közül lehet választani (köztük 8 új), itt van Akuma is a Street Fighter sorozatból, a filmszerű átvezetőkkel megszórt sztori mód mellett pedig több offline és online játékmód is vár mindenkit. A megszokott harcrendszert a Rage Art mozdulatok egészítik ki, ezek olyan pusztító speckók, amiket az energiánk utolsó szakaszában hívhatunk elő, így akár megfordítva egy-egy meccs menetét.


A Tekken 7 ingyenes hétvége időtartama, magyar idő szerint:

  • 2018. augusztus 2. (csütörtök) 9:01 – 2018. augusztus 6. (hétfő) 8:59

Az ingyenes időszakban megszerzett összes achievement és játékmentés megmarad, így ha valaki véglegesen is megveszi a játékot, onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Azt is érdemes észben tartani, hogy a játék normál és Deluxe változata is 60%-kal olcsóbban kapható Gold tagsággal.

A Tekken 7 letöltéséhez csak a játék lapjára kell navigálni Xbox One konzolon, majd ott rábökni az „Install” gombra. Alternatív megoldásként a Windows 10-es Áruház app is használható, itt rá kell keresni a játékra az Xbox kategóriában, majd a „Telepítés az Xbox One konzolon” gombot választani.