The Coma: Recut bejelentés
dreampage 2017. Jul. 14.

Konzolokon tér vissza a koreai Devespresso Games túlélő-horror játéka. A 2015-ös The Coma felújított változata iskolai rettegést ígér, hamarosan Xbox One-on is.

Középiskola. Vizsgaidőszak. Az utolsó nap előtti éjszakán valaki megpróbált öngyilkosságot elkövetni az iskola épületében. Ám az élet (és a tanítás) megy tovább, de valami nagyon nincs rendben. Hamarosan mi magunk is rájövünk, miután egy éjjel egyedül ébredünk fel az üres (?) iskolában…

A The Coma: Recut a 2015-ös Cutting Class alcímű játék felújított verziója. Egy 2D-s, rajzfilmszerű látványvilágú túlélő-horror, amiben fel kell fedezni az iskola területét, és közben elrejtőzni az ismeretlen fenyegetésektől. Ezek közül a legrémisztőbb a Vadász – valaki, aki ha meglát vagy meghall bennünket, azonnal végünk. Ha meghalljuk a lépteit, azonnal el kell rejtőznünk, és még a lélegzetünket is vissza kell tartani.

Nem a legkönnyedebb nyári történet, de a játék egyfajta kivetítése a túlterhelt koreai fiatalok problémáinak és félelmeinek. Egyúttal kóstolót kaphatunk a koreai horror stílusából.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de a játékra nem kell sokat várni: a hírek szerint augusztusban jelenik meg Xbox One-ra. Épp jó lesz a tanév kezdete elé…