The Division 1.5
dreampage 2016. Nov. 22.

A frissítések keddje van ma, a Killer Instinct mellett ugyanis a Tom Clancy’s The Division is megkapja legújabb, igen fontos bővítését. Érkezik az 1.5-ös patch, és vele a Survival kiegészítő.

Nemrég szinte teljesen átalakult a Ubisoft online szerepjátéka – az 1.4-es frissítés új alapokra helyezte a karakterfejlődést, a loot rendszert és a kihívások és jutalmak egyensúlyát. Most, hogy a játékot végre gatyába rázták, ideje továbblépni. Órákon belül jön az 1.5-ös frissítés, vele együtt pedig a második kiegészítő is, a Survival. Bár a mai újdonságok korántsem akkorák, mint amit az előző patch mutatott, azért lesznek komoly változások, ami miatt érdemes visszatérni New Yorkba.

  • Új Világ Szint: megnyílik az 5. szint, ahol 34-es szintű ellenfelekkel lehet harcolni.
  • Gear Score emelés: az új világ szinten maximálisan 256-os felszerelés pontszámú tárgyak szerezhetők.
  • Nevesített páncélok: az eddigi, nevesített fegyverek mellett most hat új páncél is megjelenik, mind egyedi speciális képességekkel. Ezek csak Survival módban, harctéri lerakat ládákból és bizonyos specifikus helyekről szerezhetők be, tehát nem eshetnek akárhol.
  • Új fegyverek: 12 új fegyver típus és 4 új nevesített fegyver. Visszatér a B.L.I.N.D. karabély is Városi MDR Gépkarabély néven.
  • Páncél, páncélsérülés és PvP csiszolások.
  • Jutalmak átalakítása: magasabb szinteken jóval több Phoenix Kredit és pénz szerezhető, mint eddig. Ezzel érdemes lesz a legmagasabb szinten próbálkozni a Betörésekkel és küldetésekkel.
  • Az árusok az aktuális Felszerelés Pontszámunk alapján kínálnak majd árut, nem a Világ Szint alapján.
  • A lelőtt ellenfelek nemcsak tárgyakat, hanem gyártási alapanyagokat is eldobhatnak.
  • A lerakat megnövelése 70-ről 150 férőhelyesre.

A fentieken kívül az 1.5-ös frissítés további kisebb-nagyobb hibajavításokat is tartalmaz majd. A Division szerverek magyar idő szerint 9:30-kor állnak le, és nagyjából három órán keresztül nem lesznek elérhetők karbantartás miatt. Maga a patch körülbelül 10 órától már tölthető Xbox One-ra.

A játék második kiegészítője, a Survival mód már fent van az Xbox Áruházban, így ez már megvásárolható, de természetesen csak a frissítés után vehető használatba. A Szezonbérlettel rendelkezőknek természetesen automatikusan jár, aki külön venné meg, 4,490 forintjába fog kerülni. Link az írás alatt. Jó vadászatot minden Division ügynöknek!