The Division: Survival mód hamarosan
dreampage 2016. Nov. 09.

Új videót és információkat kaptunk a Tom Clancy’s The Division következő nagyobb kiegészítőjéről. A túlélő mód a vihar sújtotta New York utcáira száműzi az ügynököket mindenfajta segítség nélkül.

Nemrég komoly változásokon esett át a Ubisoft masszív többjátékos lövöldözős játéka. Az 1.4-es frissítés alapjaiban változtatta meg a fejlődési rendszert, sokkal jobb lett a zsákmányszerzés és a Fekete Zóna mechanikája, a karakterfejlődés, a fegyverek és képzettségek rendszere, és még egy sor más dolog. A kiadó nem titkolt célja, hogy visszacsábítsa a játékosokat a vírus által lepusztított Manhattan havas utcáira. Az alapos változásokat követően hamarosan érkezik a játék második nagyobb kiegészítője, a Survival.

Ahogy a neve is mutatja, ez egy túlélő mód lesz. New Yorkot egy durva hóvihar teríti be, az ügynökök helikoptere lezuhan, és segítség, illetve komolyabb felszerelések nélkül kell életben maradniuk, illetve visszatalálniuk a főhadiszállásra. Ez a gyakorlatban egy 24 fős multiplayer játékmódot jelent, aminek lesz PvE és PvP kivetülése is. A város különböző pontjairól indulva el kell jutni annak közepére – a Fekete Zónán belül található olyan ellenanyag, amely megmenti az ügynök életét. Addig is le kell győzni a hideget, az éhséget és a szomjúságot, na és persze meg kell menekülni az ügynököket üldöző ellenséges csapatok elől is. Egy játék maximum két órán át tarthat, ennyi időn keresztül leszünk képesek maximálisan életben maradni.

Az új kiegészítő külön is megvásárolható lesz, a Szezonbérlet tulajdonosok pedig automatikusan megkapják. Elsőként Xbox One-on és PC-n lesz elérhető az új tartalom, november második felében.