Thumper: Féktelen száguldás
dreampage 2017. Mar. 13.

De nem Porsche, meg nem szerelem, hanem ritmusos erőszak: a Drool LLC bejelentette, hogy Xbox One-ra is megjelenik zenés ügyességi játékuk, a Thumper. Az utóbbi évek talán legszebb lázálma tavasszal landol.

A Drool LLC egy kétfős csapat, akiknek első játékuk, a Thumper tavaly jelent meg, a népszerűségre való tekintettel pedig hamarosan Xbox One-ra is kiadják. Egy túlzás nélkül lenyűgöző grafikájú, extrém gyors zenés ügyességi játékról van szó, amelyben egy „sínen” futó szerkezettel kell az aktuális zene ritmusára mozogni, lövöldözni és főellenségeket legyőzni. A fejlesztők szerint az Xbox One verzió a maximális grafikai szintet hozza majd, kompromisszumokat tehát nem kötnek – ez egyébként fontos is, hiszen ebben a játékban minden tizedmásodpercnek jelentősége van. Látványvilágával, ütős zenéivel és kiváló játszhatóságával a Thumper kiemelkedik az indie mezőnyből.

A játék trailere mondjuk, többet mond a leírt szavaknál, úgyhogy íme:

Futurisztikus űrbogarunk a második negyedévben, tehát valamikor tavasz végén, nyár elején debütál Xbox One-on, napra pontos megjelenési dátum még nincs. Mindenesetre várjuk szeretettel, mert minimum rendkívül érdekes produkciónak ígérkezik.