Tíz perc Dishonored: Death of the Outsider
dreampage 2017. Sep. 04.

Jövő héten érkezik a következő Dishonored játék, amely egy mellékszál, és amelyből hosszú, látványos gameplay bemutatót kaptunk. Megnézhetjük, hogy játszanak a Death of the Outsiderrel.

Két sikeres számozott rész után saját alcímmel érkezik a Dishonored sorozat harmadik része, ami mellékszálnak is beillik. A helyszín ismét Dunwall, a főszereplő pedig Billie Lurk, akit minden idők legvakmerőbb gyilkosságával bíznak meg. Meg kell ölni az Outsidert, a Kívülállót, akit sokan isteni lényként tisztelnek, míg mások a birodalom legszörnyűbb eseményeiért teszik felelőssé. Az új kaland során ellátogatunk Karnaca legsötétebb és legveszélyesebb sarkaiba, döntéseink pedig a történet alakulására is hatással lesznek.

Változik a játékmenet is: az eddig megismert Chaos rendszer eltűnik, és minden képesség azonnal hozzáférhető lesz, így könnyebben és szabadabban lehet kísérletezni a többfelé bejárható helyszíneken. A lehetőségeket jól bemutatja az a tíz perces gameplay videó, amit a napokban adtak ki a játékról. Ebben nem más, mint egy profi játékos, StealhGamerBR játszik, és szemlélteti, mi mindent lehet megtenni az új játékban.

A Dishonored: Death of the Outsider szeptember 15-én jelenik meg Xbox One-ra, 8,990 forintért rendelhető elő az Áruházból. A játék egyébként már le is tölthető, csaknem 25 GB-ot foglal.