Tölthető a PES 2018 bétája
dreampage 2017. Jul. 21.

A Konami elérhetővé tette legújabb focis játékuk, a Pro Evolution Soccer 2018 online bétáját, ezzel tesztelik a játék rendszereit, hogy a végleges verzióban már ne legyen gond. A demót az Xbox Live Gold tagok próbálgathatják a hónap végéig.

Már nincs messze a legújabb PES megjelenése, ami minden eddiginél szebb és élethűbb focis akciót ígér, új játékmódokkal és lehetőségekkel. A szokásoktól eltérően viszont a Konami most nem vaktában jelenteti meg a játékot. Az online rendszerek tesztelése végett ingyenes béta jelent meg, ami mostantól egészen július 31-ig fut, így bárki, aki rendelkezik Xbox Live Gold tagsággal, letöltheti és kipróbálhatja a játékos.

A kiadó egy felmérést is közzé tett a neten, ahol a bétát kipróbálók küldhetnek visszajelzést. Ezt augusztus 6-ig lehet kitölteni, és mindenki, aki megteszi, később 10000 GP-t kap a végleges játékban.

A PES 2018 kérdőív kitöltéséhez ide kattintsatok.

Maga a béta egyébként két játékmódot tartalmaz, a Quickmatch-et, és a háromfős online kooperatív módot. Azt már most tudni lehet, hogy a matchmaking több időt vesz igénybe, mint kéne, ezen máris dolgoznak a fejlesztők.

A PES 2018 végleges változata szeptember 14-én jelenik meg Xbox One-ra. A béta az alábbi linkről tölthető, a mérete 5.14 GB. Aki még több részletet szeretne megtudni róla, az a Konami saját honlapján értesülhet a friss hírekről.