Tölthető a Pit People
dreampage 2017. Jan. 13.

Megérkezett Xbox One-ra a The Behemoth legújabb játéka, a stratégiai és akció-szerepjáték elemeket ötvöző Pit People. A játék a Game Preview program keretében érhető el, és mától tölthető.

A teljesen agyament, őrült (és zseniális) játékokat gyártó The Behemoth (Alien Hominid, Castle Crashers, Battleblock Theater) negyedik alkotása a mai naptól elérhető az Xbox Game Preview Program keretében. Mint ilyen, a játék még nincs kész, cserébe olcsóbban vehető meg, és van ingyenes próbaverziója is. Ez az első alkalom, hogy a nagy nyilvánosság kipróbálhatja a játékot, tavaly ősszel ugyanis csak zárt bétában volt elérhető.

A Pit People „tragikusan egyedi” hősök kalandját meséli el, ahogy azok gyilkos robotok, halálos vámpírok és brutálisan édes süti-emberek ellen küzdenek. A játékmenet a körökre osztott szerepjátékok és az akció-RPG-k közötti mezsgyén egyensúlyoz valahol, ezzel a fejlesztők ismét új műfajban teszik próbára magukat. A játékmenet készen van, a végleges megjelenésig mindössze tartalmi bővítésekkel kell számolnunk. A következő játékmódokat kínálja a program:

  • Egyjátékos kampány
  • 2 játékos kooperatív sztori mód (online és helyi is)
  • 4 játékos online PvP
  • Napi bajnokságok

A végleges játékban több küldetés és térkép, gyűjthető tárgy, és persze a hibák kijavítása várható. Akinek tetszik, érdemes még a Game Preview időszak közben megvenni, mert ez idő alatt olcsóbb.

UPDATE: A játék valamikor a nap későbbi folyamán ma 19 órától válik elérhetővé az alábbi linken.