Tölthető a Resident Evil Revelations
dreampage 2017. Aug. 02.

Xbox One-ra is megjelenik az első Resident Evil Revelations. A horror játék új kiadása már előrendelhető és letölthető az Áruházból, megjelenése pedig a hónap végén esedékes. Full HD-ban is visszatér a hajós kaland.

Szinte hihetetlen, hány kört fut a Capcom a népszerű, és mindig újra eladható túlélő-horror játékaival. A Resident Evil Revelations eredetileg 2012-ben jelent meg handheld játékként, majd egy évvel később HD kiadást is kapott az előző generációs konzolokra. A japán kiadó most eggyel feljebb lép, és Xbox One-ra is kiadja az első részt (a folytatás 2015-ben jelent meg).

Jó hír az új kiadással kapcsolatban, hogy minden eddiginél jobb képminőségben, 1080p/60 fps-sel élvezhetjük, és minden, korábban megjelent DLC-t és extra tartalmat beletettek a csomagba, így tehát a kampány mellett az online kooperatív módot kínáló Raid mód is benne lesz. Mindez pedig nem is kerül majd sokba, hiszen a játék 5,990 forintért vásárolható meg. Akinek eddig kimaradt Jill Valentine hajós túlélőtúrája, az most az eddigi legjobb változattal pótolhatja.

A Resident Evil Revelations története a negyedik és ötödik rész között játszódik egy, a Földközi-tengeren úszó hajó fedélzetén. A főszereplő Jill Valentine és Chris Redfield, a játékmenet pedig a klasszikus túlélő-horror elemekből építkezik, vagyis ez már annak idején is egyfajta visszatérés volt a sorozat gyökereihez. Az Xbox One változat trailert is kapott, alább megnézhető.

A játék már előrendelhető digitálisan az Xbox Áruházban, de dobozos formában is megjelenik. Mérete kevesebb, mint 12 GB, az előrendelők már letölthetik, de játszani csak a megjelenés napján, augusztus 29-én lehet vele.