Tom Clancy és Fallout akciók
dreampage 2019. Oct. 22.

Ezen a héten a Ubisoft és a Bethesda is akciózik Xbox Live-on – előbbi a Tom Clancy’s sorozat darabjait, míg utóbbi a Fallout franchise epizódokat árazta le. Xbox One és Xbox 360 játékok és kiegészítőik is olcsóbban kaphatók jövő hét keddig.

Mindig akad valami játék Xbox Live-on, ami érdemes a bepótlásra, ha eddig kimaradt. Nincs ez másképp ezen a héten sem – mától egészen október 29-ig két új promóció is pörög Xbox konzolokon, a Ubisoft és a Bethesda jóvoltából. A francia kiadó a jól ismert Tom Clancy’s sorozatot árazta le, 40, de bizonyos címeknél akár 60-75%-kal is. Rainbow Six, The Division, Ghost Recon és Splinter Cell játékok a terítéken, a visszafelé kompatibilitásnak hála az Xbox One X javításokkal rendelkező eredeti Xbox epizódok is. Sam Fisher eredeti trilógiája 4K-ban, Conviction, Blacklist? Mind megtalálható az akcióban.

Ami a Bethesdát illet, természetesen a Fallout 4 és 76, illetve az Xbox 360-as részek (3 és New Vegas) kerültek a kalapba, az összes kiegészítővel együtt, úgyhogy akinek bármilyen bővítmény vagy bérlet hiányzik a gyűjteményből, most olcsóbban bepótolhatja.

Az alábbi képekre kattintva érhető el mindkét akció hivatalos oldala.

Ahogy az a tematikus akciókkal és vásárokkal lenni szokott, ezekhez sincs szükség Xbox Live Gold tagságra, mindenki igénybe veheti őket. Az akciók magyar idő szerint október 29, azaz jövő hét kedd reggelig tartanak. Jó játékot!