Tom Clancy kiadói akció
dreampage 2019. Jan. 22.

Múlt héten a Far Cry sorozat leárazásának örülhettünk, most pedig a Tom Clancy franchise van soron. Játékok, kiegészítők és Szezonbérletek kerültek az Xbox Live akciós kalapjába. Kémek, katonák és világmegmentők minden mennyiségben.

Az aktuális heti Xbox Live akcióban továbbra is a Ubisoft uralja a terepet. A Far Cry franchise leárazás után most a Tom Clancy játékokon a sor. Az új tematikus akcióba olyan címek kerültek, mint a Splinter Cell, a The Division, a Rainbow Six vagy a Ghost Recon sorozat, illetve ezek kiegészítői, bérletei. Érdemes körbenézni, mert akár kompatibilis Xbox 360 klasszikusokról, akár valamelyik nagyszabású kaland kiegészítőjéről van szó, ezek most olcsóbban beszerezhetők.

Tom Clancy Kiadói Vásár – Akciós lista

Xbox One:


Xbox 360:

A kedvezmények – ahogy mindig – mindenkire vonatkoznak, nincs hozzájuk szükség Xbox Live Gold előfizetésre. A legtöbb játék és kiegészítő fél áron, vagy akár annál is olcsóbban kapható, úgyhogy ha eddig kimaradt, most igazán érdemes bepótolni. Az akció magyar idő szerint január 29, vagyis jövő hét kedd reggelig tart. A fenti képre kattintva pedig a hivatalos honlapon tekinthetők meg a tételek. Jó kémkedést, akciózást és izgalmas harcokat mindenkinek!