Train Sim World 2020 – Vissza Németországba
dreampage 2019. Oct. 10.

A nyár végi nagy frissítés után tovább folytatódik a Train Sim World 2020 bővülése. A virtuális masiniszták egy újabb német vonalnak örülhetnek – megérkezett a Rhein-Ruhr Osten vonal két új vonattal és más érdekességekkel.

Az elmúlt év során szépen kinőtte magát a Train Sim World, az Xbox One-on elérhető jelenleg egyetlen vonatszimulátor játék. Idén nyár végén nagy frissítést, és egy 2020-as címkét kapott, jó néhány hibajavítással és egy új játékmóddal egyetemben. Úgy tűnik, a menetrend a szokásos módon folytatódik, és megérkezett a TSW 2020 első kiegészítője, a Rhein-Ruhr Osten.

Az új vonal Németország északi részére, Észak-Rajna-Vesztfália környékére kalauzolja el a játékosokat, ahol a Hagen és Wuppertal közötti S-Bahn, illetve fővonalon lehet közlekedni személy- és tehervonatokkal. A két város közötti szakasz teljes egészében modellezve lett, az összes megállóval, sőt még a wuppertali függővasút (Schwebebahn) is látható. A játékba egyúttal két új lokomotív is bekerült. Személyszállításra az új, csúcsmodern, Alstom-Bombardier együttműködésben készült DB BR 422 EMU használható, míg a tehervonat szerepét a feketére festett MRCE BR 185.5 tölti be. Utóbbi járatokon újdonság, hogy többek között valódi Hamburg-Süd és Hapag-Lloyd konténereket vontathatunk.

További jó hír, hogy akik már rendelkeznek más német vonalakkal (Ruhr-Sieg Nord, Main Spessart Bahn), az ott használt vonatok többsége az új helyszínen is használható, sőt a forgalomba is beállnak, tehát minél több vonallal rendelkezik valaki, annál változatosabb vonatokkal találja szemben magát. A megszokott szcenáriók mellett természetesen itt is játszható az egész napos menetrend, éjjel és nappal, minden napszakban és évszakban, különböző időjárási viszonyok között, kinek hogy tetszik.

A Train Sim World 2020 – Rhein-Ruhr Osten kiegészítő már tölthető a Microsoft Store-ból, körülbelül négy és fél GB-ot igényel, no meg 9,200 forintot. A virtuális vonatvezetőknek balesetmentes közlekedést kívánok!