Ubisoft Forward összefoglaló
dreampage 2021. Jun. 13.

A francia Ubisoft megtartotta 2021-es E3-as konferenciáját, a műsor keretében pedig a legfrissebb és legnagyobb játékaikból láthattunk videókat. A jelenleg „élő” Ubisoft címek mindegyike is további frissítéseket és új tartalmakat kap.

Változatos és tartalmas műsorral készült a Ubisoft az E3 közönsége számára. Bár valódi meglepetésből és vadonatúj játékból ezúttal kevesebb volt, a jelenleg futó címek mindegyikéhez komoly tartalmi frissítéseket jelentettek be. Emellett bemutatkozott az új Rainbow Six játék, illetve első ízben láthattuk az újgenerációs Snowdrop Engine képességeit a régóta készülő Avatarral. Nézzük a legérdekesebb mozzanatokat röviden.

For Honor

A népszerű multiplayer háborús játék ötödik évének második szezonja a Mirage címet kapta, és a játékbeli Visions of Kyoshin eseménnyel indul. Ahogy a táj lassan kiszárad, a növényzet, amely a Kyoshin templomot rejtette, visszahúzódik, védtelenül hagyva azt. A korlátozott idejű esemény alatt a templom harctérré válik. A frissítésben természetesen új harcosok és páncélok is feltűnnek.


The Crew 2

Harmadik születésnapját ünnepli a nyílt világú autós/repülős/motorcsónakos játék, amelyhez továbbra is nagyüzemben érkeznek a tartalmak. Június 30-ig mindössze 1 kreditért meg lehet szerezni a 2020-as Chevrolet Corvette C8 Stingray-t, 23-tól 29-ig új Live Summit esemény lesz elérhető, július 7-én pedig érkezik a harmadik évad első fejezete.


Brawlhalla

Tini nindzsa teknőcök érkeznek a Ubisoft össznépi verekedős játékába! Raphael, Michelangelo, Leonardo és Donatello június 16-tól akciózik a többi hős között, de más szereplők is feltűnnek a Nickelodeon rajzfilmsorozatából. Ezzel egyidejűleg egy új játékmód is megnyílik.


Watch Dogs: Legion

Július 6-án érkezik a Watch Dogs: Legion – Bloodline kiegészítő, amelynek főszereplője Aiden Pearce, az első rész főhőse, akit egy mocskos ügy Londonba kényszerít. A DLC az alapjáték eseményei előtt játszódik, és a Watch Dogs 2 egyik karaktere, Wrench is fontos szerepet játszik benne.


Rainbow Six Extraction

A Ubisoft műsor egyik új szereplője volt a Rainbow Six sorozat legújabb tagja. Az Extraction egy kooperatív lövöldözős játék, amelyben a Siege operátorai egy idegen fenyegetéssel kell, hogy felvegyék a harcot. A Ubisoft Montreal fejlesztése egy tisztán PvE élmény, és garantáltan sok álmatlan éjszakát okoz majd a játékosoknak.


Rocksmith+

Aki szerette az eredeti Rocksmith játékot, vagyis zenei oktató alkalmazást, az örülhet, hiszen Rocksmith+ címmel visszatér a franchise, előfizetéses szolgáltatás formájában. Elektromos és akusztikus gitárral is megtanulhatunk játszani általa, egyre bővülő zenei kínálattal, idén ősztől.


Riders Republic

Szeptember 2-án érkezik a rendkívül látványos extrém sportjáték. Többféle sportág, hihetetlenül szép környezetek, extrém trükkök, masszívan multiplayer online versenyek, közösségi terek és többféle játékmód várja a szélsőséges kikapcsolódás szerelmeseit. Az új trailer elég jól bemutatja a lehetőségeket, öt percnyi in-game illetve gameplay jelenettel.


Just Dance 2022

Természetesen idén sem maradunk tánc nélkül, november 4-én jelenik meg a Just Dance 2022 Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra. A játékhoz eddig három zeneszámot jelentettek be (természetesen ennél sokkal több újdonság lesz benne), illetve egy komolyabb együttműködést a táncos, előadó és koreugráfus Todrick Hallal.


Assassin’s Creed Valhalla

A vikinges kalandjáték olyan nagy siker lett, hogy egyedülálló módon a második évében is tartalmi frissítéseket kap majd. Persze az első évnek sincs még vége: nyár folyamán érkezik a második bővítmény, a Siege of Paris, majd ősszel a Discovery Tour mód, amellyel a viking történelembe nyerhetünk bepillantást. Utána pedig folytatódik a kaland, részben Valhallában is.


Far Cry 6

Vaas Montenegro. Pagan Min. Joseph Seed. Ez a három gonosztevő emlékezetes pillanatokat okozott a Far Cry harmadik, negyedik és ötödik részében, a Far Cry 6 Season Pass keretében viszont az ő bőrükbe bújhatunk majd. Bizarr történetek során ismerhetjük meg a háttértörténetüket, három DLC epizódban, és további ismerős arcok is felbukkannak majd a korábbi játékokból.


Avatar: Frontiers of Pandora

Végül, de nem utolsó sorban bemutatkozott az Avatar: Frontiers of Pandora, a Massive Entertainment régóta készülő, belső nézetes akciójátéka, egészen lenyűgöző grafikával. A filmek alapján létrehozott, de eredeti kalandban egy Na'vit alakítunk, aki Pandora eddig nem látott helyszínein indul küldetésre, persze az emberekkel a nyomában. A játék a The Division sorozatban már bizonyított Snowdrop Engine következő generációs változatát használja, és 2022-ben jelenik meg Xbox Series X|S-re.


Aki szereti a Ubisoft játékokat, vagy épp a fenti bejelentések hatására szerezné be egyiket-másikat, annak irány a Deals Unlocked akció, mert most a kiadó több nagy címe is sokkal olcsóbban kapható.