Új Xbox One irányítók a horizonton
dreampage 2017. Aug. 01.

A Microsoft mai bejelentése szerint nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három új színben és típusban is hozzájuthatunk az Xbox One kontrollerekhez, ha az eddigi variánsok nem lettek volna megfelelőek.

Újabb hullám érkezik hamarosan a népszerű Xbox One irányítókból. A Microsoft három új variánst jelentett be, amik közül kettő már megkezdett szériákat folytat, míg a harmadik egy különálló színösszeállítás. Az új kontrollerek a következők:

  • Szürke/Zöld – Fantázianév nélkül érkezik az alap Xbox One irányító új színe. Világosszürke borítás, d-pad és gombok, sötétszürke karokkal és elülső gombokkal, zöld betétekkel a két analóg kar alatt.
  • Volcano Shadow – A már régóta futó Shadow sorozat legújabb tagja, tűzvörös metál festéssel, és elég vad, élénkvörös gombokkal. Az irányító minden másban megegyezik a többi alap irányítóval.
  • Special Edition Patrol Tech – A három közül ez a legérdekesebb, a katonai sorozat folytatása. Az alap ezúttal sötétkék, erre jönnek az ezüstszínű minták. A gombok, a karok és a d-pad is sötétkék, hátul pedig gumiborítású markolat teszi kényelmesebbé az eszközt.

Mindhárom új kontroller a szokásos extrákkal van felszerelve: textúrázott markolattal, az első szériás irányítókhoz képest megnövelt hatótávval, és Bluetooth technológiával, így PC-hez és táblagépekhez is könnyen párosíthatók.

A szürke/zöld és a Volcano Shadow irányítók augusztus 3-án jelennek meg az Egyesült Államokban, míg Európában mindhárom típusra szeptember 5-ig kell várni.