Új színekben az Xbox One kontrollerek
dreampage 2017. Jan. 11.

A Microsoft tegnap jelentette be, hogy a népszerű Xbox One irányítók hamarosan két újabb színben is kaphatók lesznek világszerte. Érkeznek a piros és a katonazöld modellek.

Fekete? Fehér? Esetleg mintás? Mindenkinek megvan a véleménye arról, melyik színben legszebbek az Xbox irányítók, és hamarosan két újabb színből lehet majd választani. A Microsoft közlése szerint a piros modell mától érhető el világszerte, a katonazöld és narancs kombinációjú típus pedig január végétől kereshető a boltokban. Mindkét új modell elérhető lesz Magyarországon is.

A piros irányító kéttónusú matt festést kapott fényes ravaszokkal, ütközőkkel és d-paddal, és az Xbox gombot leszámítva minden más is piros rajta. A később érkező változat katonazöld színekben pompázik, de az analóg karok alatt élénk narancssárga színt kapott.

Természetesen mindkét irányító a legújabb Xbox One irányító szabványt követi, finomított működésű (azaz halkabb) ütközőkkel és d-paddal, textúrázott markolattal, megnövelt hatótávval és Bluetooth kapcsolattal, amivel könnyen párosítható Windows 10-es PC-hez, táblagépekhez, vagy akár a Samsung Gear VR eszközhöz is.