Újra 2K Kiadói Vásár Xbox Live-on
dreampage 2019. Feb. 13.

Ezen a héten újból egy jól ismert nagy kiadó, a 2K akciózik az Xbox 360 és Xbox One tulajdonosok számára. Mafia, Borderlands, NBA 2K, BioShock és sok más cím került a kalapba, úgyhogy akiknek eddig kimaradtak, most olcsón bepótolhatja ezeket a sorozatokat.

Bár február – és főleg ez a hét – tele van nagyobbnál nagyobb játékmegjelenésekkel, fél szemünket azért mindig az akciós listákon tartjuk. Van is miért, Xbox Live-on ugyanis minden héten vannak leárazások, a tematikus vásárok sorát pedig most a 2K folytatja. Mind Xbox 360-on, mind Xbox One-on több nagy játék is jelentősen olcsóbban szerezhető be a kiadótól, olyan címek vannak a listán, mint a BioShock, Borderlands, de akár a viszonylag friss megjelenések, mint a Carnival Games vagy a legutóbbi Golf Club. A játékok többsége fél áron, vagy annál is nagyobb kedvezménnyel vehető meg, úgyhogy érdemes csemegézni.

2K Kiadói Vásár – Akciós lista

Xbox One:


Xbox 360:

Más tematikus akciókhoz hasonlóan a fenti ajánlatokhoz sincs szükség Xbox Live Gold előfizetésre, ezeket mindenki igénybe veheti. A fenti képre kattintva a vásár hivatalos oldala nyílik meg, itt dobozképek között lehet válogatni. Az akció magyar idő szerint február 19, vagyis jövő hét kedd reggelig tart. Mindenkinek jó böngészést, és jó játékot!