Újra Anime Hónap Xbox Live-on
dreampage 2018. Jul. 05.

Visszatér a japán produkciókat népszerűsítő Xbox Live akció. Egész júliusban lehet böngészni a leárazott játékok között, a kedvezmények hétről hétre változnak. Japán újra hódít Xbox One-on.

Nem véletlen, hogy az utóbbi időben egyre több japán franchise ver gyökeret Xbox One-on, ahogy az sem, hogy a Microsoft is igyekszik népszerűsíteni ezeket a játékokat. A közelmúltban megrendezett Anime Hónap akció sikeres volt, úgyhogy most újabb kört fut a kezdeményezés. Ismét egész hónapban leárazott japán játékok között válogathatunk.

Az Anime Hónap akció július 30-ig tart, addig minden héten változó kínálattal érhető el, úgyhogy ha valamelyik cím megtetszik, nem érdemes vele sokat várni. Az első héten olyan játékok kaphatók olcsóbban, mint a Sword Art Online, One Piece, Naruto trilógia, Mega Man gyűjtemények, de nagyon jó áron szerezhető be az utóbbi évek egyik legjobb shootere, a Raiden V, és több kisebb cím is. Xbox 360-on kezdésnek a Dynasty Warriors sorozat epizódjai kaptak kedvezményt.

Azt is tudni lehet, hogy hamarosan olyan játékok kerülnek a kalapba, mint az Okami HD és a Dragon Ball Xenoverse 2, és nem lesz meglepő, ha a Namco, a Capcom és a Square-Enix további alkotásai is olcsóbbak lesznek július során. Érdemes tehát figyelni az akciókat, minden leárazott játék megtalálható az Anime Hónap xbox.com-os lapján (kattints a képre).

Jó hír, hogy Xbox One-on is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a japán játékok, mert ez még több hasonló cím megjelenéséhez vezet, mint ahogy nemrég megkaptuk a Nier: Automata legjobb változatát, de hamarosan érkezik a Shining Resonance, a Shenmue 1 & 2 és a Valkyrie Chronicles 4 is (mindhárom cím a Segától), míg a jövő év rögtön a Kingdom Hearts III-al indul. Mindenkinek jó böngészést és jó játékot a japán címekhez júliusban!