Újra Xbox Live Anime Hónap
dreampage 2020. Feb. 05.

Az Xbox One tulajdonosok 2020-ban is megünnepelhetnek mindent, ami anime. Újból elkezdődött a szinte már hagyományosnak mondható Anime Hónap, amiben több tucat japán játék kapható a szokásosnál jóval olcsóbban.

2020 februárja a japán játékokról szól, legalábbis, ha az akciókat vesszük figyelembe. Újra örülhetünk ugyanis az Anime Hónapnak – a heteken át tartó promóciónak, amely az Xbox One kínálatában elérhető japán fejlesztéseket igyekszik előtérbe helyezni. Bár az idei akció nem akkora volumenű, mint korábban, néhány frissebb megjelenés azért bekerült a kedvezményes kalapba.

Elsősorban a népszerű anime sorozatok videojáték adaptációi kerültek reflektorfénybe – akad itt Sword Art Online, Naruto, One Piece és My Hero One’s Justice, ezeken túl pedig a Mega Man sorozat kapható olcsóbban. A Capcom Kék Bombázója az elmúlt években jó néhány klasszikus gyűjteményt kapott. Az eredeti játékok mellett az X sorozat is fél áron bezsákolható.

Kár, hogy több japán fejlesztés nem kapott helyet a mostani akcióban, de a fenti sorozatok kedvelőinek akkor is érdemes körbenézni. A teljes lista megtalálható az xbox.com-on, a lenti képre kattintva. Az ajánlatok mindenki számára élnek, nincs szükség Xbox Live Gold tagságra.

Az Anime Hónap még több, mint három hétig élvezhető, hivatalosan március 2-ig tart (ez magyar idő szerint március 3, kedd délelőttöt jelent). Addig érdemes bepótolni az eddig kimaradt címeket.