Ultimate Game Sale – 2018. Nyár
dreampage 2018. Jul. 27.

Megérkezett a nagy nyári Xbox Live akció. Az Ultimate Sale keretében több, mint 700 Xbox One és Xbox 360 játék kapható olcsóbban, akár 65% kedvezménnyel, egészen július végéig.

Az Ultimate Game Sale hagyományosan a legnagyobb akció Xbox Live-on. Ilyenkor van leárazva egyszerre a legtöbb játék Xbox One és Xbox 360 platformon is, és ebben az időszakban foghatók ki a legjobb ajánlatok. Nincs ez másképp most sem, hiszen több száz játék, kiegészítő, bérlet és más tartalom kapható olcsóbban az akció ideje alatt, egészen a hónap végéig. Az akciókat mindenki igénybe veheti, de az Xbox Live Gold előfizetők nagyobb kedvezményeket kapnak. Ezt a „Kedvezmény” oszlop két értéke jelzi.


A letölthető tartalmak mellett az előfizetések is akciósan szerezhetők be:

Xbox Live Gold – 3 hónap 2,640 Ft*

Xbox Game Pass – 3 hónap 2,500 Ft*

* Mindkét előfizetés automatikusan megújul a rendes havidíjjal a 3 hónap letelte után. A megújulást a https://account.microsoft.com/services/ oldalon bejelentkezve lehet kikapcsolni.


ULTIMATE GAME SALE – 2018. NYÁR


Aki a hivatalos weboldalon szeretné (dobozképekkel) böngészni a leárazott játékokat, az megteheti ide kattintva. Az Ultimate Game Sale július 19-30-ig tart. Mindenkinek jó böngészést és vásárlást a nyár legnagyobb akciójához!