Ultimate Game Sale – 2020 augusztus
dreampage 2020. Aug. 14.

Megkezdődött a nagy nyári kiárusítás, az Ultimate Game Sale, amelynek keretében több száz Xbox One és Xbox 360 játék kapható jelentős kedvezménnyel. Akciók tíz napon át.

A mai nappal visszatért az Xbox Live megszokott, nagy akciója, az Ultimate Game Sale (fűrészporos magyar fordításban Végső Játékakció). A nagyszabású promócióban Xbox One, Xbox 360 és PC játékok kaphatók nagy kedvezménnyel, fél áron, vagy akár annál is sokkal olcsóbban. Az ajánlatok mindenki számára élnek, de általános jellemző, hogy az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagok 10%-kal nagyobb kedvezményt kapnak mindenre.

Meddig tart az akció?

  • Az Ultimate Game Sale augusztus 14-től augusztus 24-ig tart.

Az akciós játékok listája megtekinthető az xbox.com-on, ahol külön lehet szűrni az egyes platformok és más jellemzők között (műfaj, korhatár besorolás stb). Klikk az alábbi képre.

Érdemes körbenézni, mert a megszokott címek és sorozatok mellett sok nagy játék, frissebb megjelenések, népszerű multiplayer produkciók és sok egyéb is megtalálható. Hagyományosan az Ultimate Game Sale-ben szerepel a legtöbb játék, így a lista igen hosszú. Mindenkinek jó böngészést, jó vásárlást, és persze jó játékot a nyári kiárusításban!