Verekedős és lövöldözős játékok vására
dreampage 2018. Nov. 07.

Ezen a héten két népszerű műfaj kerül reflektorfénybe Xbox Live-on. Verekedős, lövöldözős, illetve az ilyen elemeket ötvöző indie játékok kaphatók olcsóbban, akár fél áron, vagy annál is nagyobb kedvezménnyel.

A divatos címek mellett a Microsoft szerencsére időről időre előtérbe helyezi a kevésbé ismert műfajokat és független címeket is, ami az Xbox Live akciókat illeti. Most is ez történik: ezen a héten új vásár kezdődik, amelyben számos „beat ’em up” és „shoot ’em up”, vagyis verekedős és lövöldözős cím szerepel, sok esetben 50-70% kedvezménnyel. Érdemes böngészni a listát, mert most nagyon jó áron lehet hozzájutni ezekhez a játékokhoz, amik a nagyszabású őszi blockbusterek között jól jöhetnek néhány óra könnyedebb kikapcsolódás okán.

Verekedős és lövöldözős játékok vására – Akciós lista

Ahogy az megszokott, a fenti ajánlatok igénybevételéhez nincs szükség Gold tagságra, bárki letöltheti az olcsóbb játékokat. A vásár november 13, jövő hét kedd délelőttig tart. Aki a hivatalos oldalon, színes dobozképek között válogatna inkább az akciós címek között, az a fenti képre kattintva megteheti. Jó nézelődést és jó játékot mindenkinek!