Visszaszámlálás 2020
dreampage 2019. Dec. 20.

Az év utolsó napjaira megnyílt a hagyományos Visszaszámlálás (Countdown) akció. 2020 közeledtével ismét több száz Xbox One és Xbox 360 játékot lehet megszerezni olcsóbban.

Már megszoktuk, hogy minden év végén nagyszabású akciók indulnak, nincs ez másként idén sem. A 2019-es esztendőt egy újabb Visszaszámlálás akcióval búcsúztatjuk Xbox Live-on. Ismét több száz játék, kiegészítő, virtuális valuta és sok egyéb tétel került az akciós kalapba, Xbox One-on és Xbox 360-on is, köztük jó néhány friss, idei megjelenés.

A sort ezúttal olyan címek vezetik, mint például a Gears 5, a Borderlands 3, az új Modern Warfare, a Star Wars Jedi vagy a Ghost Recon Breakpoint, de aki a Destiny 2 legújabb bővítményére, a Rockstar Games klasszikusaira, Mortal Kombatra vagy bármilyen nagyobb játékra vágyik kisebb áron, az most megtalálhatja a számítását. Xbox One-on több, mint 700, Xbox 360-on pedig kétszáznál is több játék és kiegészítő kapható olcsóbban.

Amit a Countdown 2020 akcióról még tudni érdemes:

  • Az ajánlatok mindenki számára élnek.
  • Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagsággal akár 10%-kal nagyobb kedvezményt kapunk.
  • Az akció 2020. január 2-ig tart.

A képre kattintva elérhető az akció hivatalos weboldala, itt külön lehet szűrni az Xbox One és Xbox 360 játékokra. De ugyanez megtalálható konzolon is, a Store alkalmazásban. Mindenkinek jó böngészést, jó vásárlást, és mindenek előtt jó játékokban gazdag új évet kívánok!