Visszaszámlálás Akció 2023
dreampage 2023. Dec. 15.

Elkezdődött az év legnagyobb Xbox akciója. Visszaszámolunk az év végéig több, mint 1400 digitális játék- és DLC ajánlattal. Január 2-ig lehet böngészni a kedvezmények között.

Minden év utolsó néhány hetében zajlik a legnagyobb akció az Xbox Áruházban, ami néha Ultimate Game Sale, máskor (mint idén is) Visszaszámlálás Akció néven fut. 2023-ban is érdemes visszaszámolni az Újévig, ugyanis 1400-nál is több játék, játékcsomag, kiegészítő és virtuális pénz szerepel az akciós ajánlatok között. Azok, akik használják konzolon vagy PC-n a Kívánságlistát, értesítést kapnak a kedvezményes tételekről, de ettől függetlenül érdemes végigböngészni a teljes listát, bárki beleakadhat ugyanis egy-egy nem várt mértékű ajánlatba.

Az idei akcióba sok friss megjelenés is bekerült, olyan új játékok árából lehet spórolni, mint például a Starfield, Forza Motorsport vagy Call of Duty: Modern Warfare III. Nem ritkák az 50% vagy afeletti kedvezmények, sőt akár 75-80%-os, vagy még meredekebb árzuhanásba is bele lehet futni. Érdemes tüzetesen átnézni a kínálatot, mert akár néhány ezer forintért is be lehet zsákolni több produkciót.

A Visszaszámlálás Akció időtartama:

  • 2023. december 15. – 2024. január 2.

A hivatalos Xbox honlapon elérhető minden ajánlat, de konzolon, a Microsoft Store alkalmazásban is meg lehet találni a dedikált oldalt, ahol az összes akciós játék és DLC végigmazsolázható. Az alábbi képre kattintva elérhető az xbox.com akciós lapja.

Mindenkinek jó böngészést, jó vásárlást és nagyon jó játékot az ünnepekre!