Warhammer Skulls fesztivál június 3-tól
dreampage 2021. Jun. 02.

Xbox konzolokon és Windows 10-en is kezdetét veszi a minden évben megrendezett Warhammer Skulls fesztivál, ami a Warhammer videójátékok ünnepe. Új bejelentések, megjelenések és ingyenes napok várják az Xbox játékosokat mindkét platformon.

A Games Workshop videójátékokért felelős vezetője, Owen Rees jelentette be, hogy 2021-ben Xbox platformon is megrendezésre kerül a Warhammer Skulls, vagyis a népszerű univerzumhoz tartozó játékok ünnepi sorozata. Az esemény június 3-án kezdődik, és egy héten át tart, ez alatt számos újdonságra és akcióra lehet számítani.

Warhammer Skulls Showcase élőben

Az esemény megnyitója egy élő műsor lesz, amelyben új bejelentések, világpremierek szerepelnek majd. A show az Xbox Twitch és YouTube csatornáján nézhető június 3-án 19:00 órától.

Új játékok és Ingyenes Napok

Pörögnek a Warhammer játékok Xboxon. A napokban jelent meg az Age of Sigmar: Storm Ground és a Necromunda: Hired Gun, június 3-án pedig, az eseménnyel egy időpontban jelenik meg a Microsoft konzoljára is a Talisman: Digital Edition című kártyajáték.

Ugyancsak ekkor indul, és egy héten át tart a legújabb ingyenes időszak (Free Play Days), amelyben olyan játékok szerepelnek, mint az Inquisitor: Martyr, a Chaosbane és a Mechanicus. Az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagok ezeket a játékokat ingyen letölthetik, és korlátlanul játszhatják a promóciós időszak alatt. A World of Warships: Legends Xbox One és Series X|S változatában pedig Warhammer 40K hajók tűnnek fel.

Szintén június 3-án kap ingyenes frissítést a Warhammer: Vermintide 2, amelybe a Chaos Wastes nevű kiegészítő kerül be. A játék Xbox Game Pass tagsággal is elérhető.

Az Xbox konzolokhoz hasonlóan a Windows 10 PC játékosok is örülhetnek, hiszen itt is jó néhány újdonság érkezett a közelmúltban. A Horus Heresy: Legions, Warhammer Combat Cards és a Warhammer Quest: Silver Tower játékok is elérhetők. Ezeken kívül a World of Tanks: Blitz és a PC-s World of Warships is kap új 40K tartalmakat.

Szóval akit kicsit is érdekel a Warhammer játékok világa, kapcsolódjon be az élő közvetítésbe június 3-án, magyar idő szerint este 19:00 órától az Xbox közösségi csatornáin. Jó szórakozást!